Arkiv

Arkiv for august, 2009

Lørdag d. 8 august 2009 – Dag 7.

8 august, 2009 Ingen kommentarer

Så blev det  hjemrejsedag, og vi stod op kl 7.30 og fik spist noget morgenmad og pakket de sidste ting sammen.

Vi var ved vores undergrundsstation (som var over jorden – kun 1 min fra hotellet) Turen på Central Line gik uden problemer til stationen hvor vi skulle på vores bus. Busturen tog lige knap 1 time, og vi var i lufthavnen 2 timer før afgang (troede vi). Vi fik chekket vores bagage ind og kom igennem Security på ca 15 min, så nu skulle vi bare slappe af og få os lidt frokost inden vi skulle på flyveren.

Vi kom også til gaten i god tid, og kom også ombord, men så begyndte problemerne! – Vi kom ombord og fik nogle fine pladser oppe foran, men da vi har klar til afgang, så begyndte personalet at tælle os, og de talte og talte.

Ser ud til at der var 2 problemer.

Flyet var overbooked og en familie med 3 børn blev holde tilbage da de tilsyneladende havde booked sidst ind. da der blev fundet pladser til dem, og vi troede vi skulle af sted, så talte de igen og igen, denne gang var vi det rigtige antal i flyet, men der stod stadig en person som havde billet til flyet.

1 time forsinket kom vi endelig af sted mod Billund. (Dette er i skrivende stund) så håber ikke der kommer flere forsinkelser. 🙂

 

Det gjorde der ikke, hjemme igen, til regnvejr og lummervarme…

 

Mvh

Mette, Lasse og Peter

Categories: Ferie, Privat

Fredag d. 7 august 2009 – London dag 6.

7 august, 2009 Ingen kommentarer

Så blev det sidste dag af London turen, hvis vi altså kun regner Lørdag som rejsedag.

Vi sov længe oven på Teater turen igår, og har ikke planlagt det helt store program til i dag. Vi starede med at køre til Harrods varehuset, kan sammenlignes med magasin herhjemme, men bare lidt mere i den dyre ende! – Der var 5 etager med alt hvad man næsten kan forstille dig. Det meste i de meget kendte og dyre mærker.

Hvad med en sæt D&G baby sæt til 1000 kr, eller en Golfbil, tja – på en egyptiske trappe stod der en operasanger og sang for os, og dørene blev holdt for os, både ved indgang og udgang. Det er nu alligevel kik værd, vi købte dog ikke noget.. – selv om man også kan få ting til almindelige priser. Der var også en mindesten for Lady Di og Sønnen fra Harrods – Dodi Fayed.

IMG_2220 IMG_2230  IMG_2229

Da vi havde kigget på Harrods fik vi over i Hyde Park, hvor vi fik frokost, og efterfølgende gik fra “Hyde park Corner” til Speakers Corner – der var dog ikke nogle talere idag, men det er vist også mest om Søndagen omkring middag de kan findes.

IMG_2245  IMG_2244 IMG_2242

Derfra kørte vi så ind til byen, – vi kørte ind til Big Ben, hvor vi gik over broen ved London Eye til et center lige på den anden side, som hedder Namco Station – det er en spillehal med alle mulige slags spil, spilleautomater, bowling, radiobiler, billard og masser af Namco Arcade spil i 3 etager. Jeg fandt den nederste og mest rolige, hvor jeg kunne nyde en kop kaffe, mens jeg chekkede min mail og nyhederne.

Derefter kørte vi tilbage til Oxford Street, og skulle vidre til Trafalgar Square, men der var så mange mennesker i undergrunden at vi valgte at gå ovenjords og kunne så tage en bus..

Vi kørte ned af Oxford Street til Oxford Circus derefter at Regent Street, som alle er nogle af de mest travle handelsgader i London, vi kørte forbi alle de kendte tøjmærke forretninger, som Tommy Hilfinger m.f. – og også et par danske special forretninger, såsom Ecco og B&O.

Ved TS. fik vi bord på “T.G.I Fridays” – som nok er en mellemting mellem Bones og Jensen’s bare tilføjet en coctailbar i midten. Åbenbart er det et amerikansk koncept fra tilbage i 1965, hvor den første åbnede i New York.

IMG_2253

Derefter shoppede vi lige lidt, og så var det tilbage til hotellet, men klokken var også bleve 20.30, og vi skal jo rejse imorgen, så skal skal lige fredagshygges lidt på hotellet og så pakkes kuffeter til imorgen. Det holdt iøvrigt tørvejr her idag.

Categories: Ferie, Privat

Torsdag d. 6 august – London dag 5.

6 august, 2009 Ingen kommentarer

Så blev det Torsdag, og idag skal vi nå en masse, så vi prøvede at stå lidt tidligere op, men det lykkedes ikke rigtigt alligevel – Klokken har ivertfald ca. det samme da vi kørte fra Hotellet.

Vi startede med at køre ind til Buckingham Palace, vi skulle da se hvor Dronningen bord, og vi nåede også lige et vagtskifte kl 12.00, men der var så mange mennester, at vi valgte at komme vidre, vi – skulle jo lige nå 2 steder mere i dagtimerne.

IMG_2185 IMG_2180 IMG_2182 IMG_2183

Vi tog derefter undergrunden til Tower Hill, hvor vi startede med en gang “Fish and Chips” – faktisk slet ikke så dårligt – troede faktisk det var noget ala “panerede fiskepinde” men det er faktisk en helt ½ Torsk eller ligninde som er paneret og med fritter til.

Derefter besøgte vi “Tower of London” og fik set alle kronjuvelerne og en del af de gamle velbevarede bygninger/mure m.m.

IMG_2195 IMG_2187 IMG_2189

Nu da vi alligevel var i området, så kunne vi lige så godt se Tower Bridge med det samme, det er såmen også en gammel og velbevaret bro, vi gik en tur over gangbroen for oven, og fik også kigget ligt på maskinerne, der lyfter broklapperne op når større skibe skal ind til London.

IMG_2212 IMG_2201 IMG_2202

Derefter var det retur til Hotellet, så vi lige kunne nå at strække benene og evt. få et lille bad, inden aftenens forestilling på Lyceum Theater. Det har været ca. 25 grader og sol det meste af dagen, men de havde lovet omskiftning efter deres “Afternoon Tea” 🙂 – og det holdt over stik.

Da kl. var blevet 17.30 tog vi af sted ud til Covent Garden hvor vi fandt en lille Italiensk resturant, hvor vi fik Pasta og Pizza, det skulle være noget vi kunne nå at bestille og spise på 1 time, så vi ikke kom forsent til Løvernes konge.

Regnen har nu sat ind for alvor, og det stod ned i stænger da vi skulle fra resturanten til Theateret. Der var 200 Meter og vi nåede at blive godt våde, dog havde vi taget vores forholdsregler med regntøj osv..

Selve “The Lion King” var vi alle enige om at det har været ugens højdepunkt indtil vidre, og hvis jeg spørger Mette/Lasse, så bliver den ikke overgået 🙂 Det var ægte Disney© hele vejen, og jeg er virkelig over imponeret over hvad man kan lave på et Theater. Scenerne, kostumerne, musikken osv osv.. – Ja, det var overvældende. (at vi alle kendte historen i forvejen var absolut ikke nogen skade til – tvært imod. Stykket er iøvrigt meget tro til filmen. Musikken er skrevet af ikke mindte end Elton John og Tim Rice. og alle skuespillerne var fantastiske, der er virkelig ikke sprunget over hvor gæret er lavest nogle steder! (Billederne er fra Internettet, da vi ikke måtte tage billeder under forestillingen)

p142346-London-The_Lion_King_Cast _TheLionKing10th03 lion_king2

Categories: Ferie, Privat

Onsdag d. 5 august 2009 – London dag 4.

5 august, 2009 Ingen kommentarer

Tja, så blev det Onsdag, og vi fik endnu en dag med godt vejr, selv om de havde lovet regnbyger idag, men vi har intet set, og temperaturen har været et godt stykke over 20 grader idag.. (faktisk 25 grader, og her til aften var det stadig 20 grader, og gaderne bugnede med mennester, og folk sad/stod unden for vel alle Pubberne 🙂

Vi havde aftalt at vi skulle i Madame Tussauds idag, og vi havde billetter i forvejen, og blev derfor ledt direkte til Gate 4, som ikke var nogen dårlig ide, efter 15 min så var vi inde og igang med at se på stjerne og alle de andre kendte.

Her var også lavet en del om siden jeg var her sidst – og der var da også kommet en del nye kendte (hvad der ikke sker på 20 år- he he). Efter at have  brugt et par timer derinde, var vi ved at være kommet igennem deres rundtur, og vi blev så lige ledt igennem deres shop ved udgangen, hvor der da også blev handlet lidt.

IMG_2113 IMG_2085 IMG_2094 IMG_2097 IMG_2098

Derefter havde vi aftalt at vi skulle se Camden town som er specielt kendt for deres Camden marked, med tilhørende gader/sidegader med MASSER af butikker. TIl dem som evt. ikke kender området, så kan jeg sige, at her kan man købe ALT hvad teenagere kan få fingre i – 25 år har Camden været trendsættende, og vi snakker ALLE stilarter, lige fra Goth, indie-rock, hip-hop og vintage-prinsesser, faktisk er området meget kendt for at “talentspejdere søger efter de nyeste trends” og derfor at de heller ikke meget for at der bliver taget billeder i området, og i forretningerne.

Vi fik da også handlet lidt – det blev til 3 nye par sko 🙂 – Men vi får altså også travet nogle kilometer herover.

IMG_2125 IMG_2127 IMG_2139 IMG_2124

Efter Camden, så tog vi tilbage til hotellet, hvor vi slappede lidt af, inden vi skulle ind på vores aftentur i byen, og se på “London By Night” – specielt Themsen rådet skulle udforskes, da der jo er en “Millenium Bride” som er en hvid gangbro, som blev bygget i år 2000 og åbnet af dronnnigen den 9 maj. Hver dag kryder over 10000 mennesker broen som binder Tate Moden til City. Der var selvfølgelig også andre skønne Foto-mål ved Themsen, og der blev da også taget et par billeder. (PS: Man kan trykke på billederne for at se dem i en bedre opløsning)

IMG_2144IMG_2178  IMG_2157 IMG_2162 IMG_2172

NB: Blev lige gjort opmærksom på at denne bro også er med i den nyeste Harry Potter film, hvor den faktisk falder sammen 🙂

Imorgen er det så Torsdag, og der skal vi i teateret og se “Løvernes konge” og vi mangler også en del af de “store” attaktioner i London endnu, så vi må se hvor meget vi når imorgen.

Categories: Ferie, Privat

Tirsdag d. 4 august 2009 – London dag 3.

4 august, 2009 Ingen kommentarer

Hejsa..

Så blev det Tirsdag, og idag har vi besluttet at vi skal slappe af, og nyde det!

Vi startede med at høre til Hayes hvor jeg skulle hente en ny LCD skærm til min Netbook, og det gik da også næsten efter planen. Vi skulle finde et “warehouse” derude – men det kan godt være at det er min opfattelse af warehouse der er forkert 🙂 – men vi fandt det i en baggård og jeg fik min skærm. Tilbage til Hotellet efter 1 time, og ca. 30 min senere, så var den installeret og helt køreklar igen.

Da kørte så ind til byen til Bond Street, hvor vi kiggede på butikker og fik noget frokost. Det blev til lidt inkøb i HMV – Findes der overhovedet andre pladebutikker i London 😉

Vi var også i en ægte Disney® butik, hvor der også var meget forskelligt at se på.

 IMG_2061IMG_2062 IMG_2070

Derefter tog vi op til Camden Town og gik og kiggede lidt rundt på de dyre butikker, der ligger en del af de helt dyre modebutikker, og så selvfølgelig Camden Market, som mindst af alt ligener et syduropæisk marked, bare pakket ind i lidt engelske pæne rammer. Nu vi var i bydelen, så fik vi også lige set hvor Lyceum Theater var. Det skal vo jo besøge Torsdag aften til “Løvernes konge”.

På vej hjem ville vi prøve om vi kunne finde en af Jamie Oliver’s resturanter, og det lykkedes os også, men desværre var alt optaget, tror vi var ca 30 min for sent ude. Istedet stoppede vi ved St. Poul’s hvor vi fik vores aftensmad på en “GBK” – gourmet burger kitchen – som vi blev enige om at det var en blanding af BULL’s i Odense og Jette’s Diner i Svendborg, og hvis der er nogle der kender de 2 steder, så behøver jeg vist ikke at sige mere 🙂

IMG_2076 IMG_2077 IMG_2078 

Vejret imorgen lover 22-23 grader og overskyet (Vi har faktisk ikke haft noget regn her endnu – kun lidt støvregn en ½ time her i formiddags), så vi tager nok i Madame Tussand’s.

Categories: Ferie, Privat

Søndag d. 2 August 2009 – London dag 1

2 august, 2009 Ingen kommentarer

Hejsa..

Så blev det tiden til at vi skal til London, vi stod op kl 6.00 og kom i bad og fik lidt morgenmad, og har klar med pakkede kuffeter kl. 7.00, hvor vi kørte til Odense og hentede vores Chauffør (Carsten og Anne Marie).

Vi var i billund kl 8.40, og ca 20 min efter havde vi checket kufferterne ind og var kommet igennem Security.

Kl. 9.30 Checkkede vi ind i Gate 4 ved Ryanair, og lidt forsinket kom vi af sted til Stansted, men landede alligevel til tiden 🙂

IMG_1949 IMG_1950

Der var ingen Tog til London idag pga. nogle reparationer på banen, så vi tog bussen, det var også langt under ½ pris, men den var også noget længere undervejs, der var faktisk temmelig meget trafik.

Vi kom til “Liverpool Street Station” hvor vi fik købt nogle billeter til undergrunden – til hele ugen.

Derefter skulle vi så på “central” til vores Hotel ved “North Action” – hvor vi chekkede ind, og fik smidt benene lidt op.

Hotellet er som vores egen Scandic standard, er dog nyere end mange af de gamle Scandic’s, og der er faktisk rimelig med plads(Dobbletseng + sovesofa) , og Aircondition osv. Her skulle vi vist godt kunne overleve en uges tid 😉

IMG_1966

Da vi havde fået slappet lidt af, og lige kigget det lokale område lidt af, så blev vi enige om lige at blive DUS med undergrundssystemet, og tage en tur ind til byen og lige chekke stemningen ud i midtbyen.

Vi tog til Oxford Circus og gik strækningen imellem Oxford Circus og Bond Street, her fandt vi også en lille italiensk restaurant, hvor vi fik lidt forskellige fra menu’en.

Bagefter var vi nu ellers godt trætte, men Lasse mente lige at vi skulle se lidt mere, så vi tog lige et smut til Camden Town. Denne bydel skulle være fuld af “sjove” mennesker med meget speciel tøjsmag, men faktisk også trendsættende 🙂

IMG_1967 IMG_1970

Der var lidt liv, men de fleste butikker og ikke mindst – markedet var lukket, så der skal vi forbi senere på ugen, når der er åbent..

Derefter tog vi tilbage til Hotellet, hvor vi har set lidt TV og slappet af oven på dagens rejse og indtryk.

Imorgen henter vi så vores “London Pass”, så vi er klar til at angribe seværdighederne, hvad det bliver endnu, er ikke fastlagt.

Categories: Ferie, Privat