Hjem > Ferie, Privat > Disneyland Paris – Sommeren 2010 – de første dage..

Disneyland Paris – Sommeren 2010 – de første dage..

Så blev det igen Sommerferie, og turen går iår til Disneyland Paris og Paris.

Vi  kørte Tirsdag nat og var i Paris sidst på eftermidagen Onsdag, hvor vi havde indlogeret os på et lille hotel ca 10 km fra Disneyland, hvor vi kunne chekke ind tidligt Torsdag morgen.

Det gik planmæssigt med køreturen uden de store problemer med kø, dog er der en del vejarbejde på A1 i tyskland, men der er midst 2 spor hele vejen, dog er der fartbegrænsninger  mange steder.

Vi har nu brugt de 2 første dage på at se Disneyland og det er meget passende, hvis man gerne vil se det hele, for det er temmelig stort, og der er masser at se så, også selv om man ikke er 3, 7 eller 16 år!

Syntes der er pænt og rent overalt og at der er rigeligt med personale overalt, vi har heller ikke haft de store problemer med at stå i kø, tror at vi er kommet en uge før at det hele rigtig går løs hernede. Hvis man er morgenfrisk så kan man komme direkte til de helt store attraktioner fra 8.00 til 10.00 før at alle andre gæster lukkes ind. (hvis man bor på Disney hotellerne). ellers er det længste vi har set folk vente 50 min (der er Fastpass  billetter ved de helt store tilløbstykker, så man kan “trække” en billet og så kommet tilbage senere inden for en tidsramme på 30 min, og så kommer først i køen).

Vi mangler så at se Disney Studio’s og selve Paris, så tidsmessigt, så ser det fint ud, og der bliver da også tid til at prøve de bedste ting igen 🙂 (f.eks Rocket Mountain, Mission 2)

Vil lige ligge et par stemningsbilleder herfra inden vi skal vidre med dagens program…

Categories: Ferie, Privat
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.

*