Hjem > Ferie, Privat > Fårup Sommerland

Fårup Sommerland

Så blev det tirsdag, og efter et ordenligt SCANDIC morgenbord, så fik vi os pakket sammen og bevæget os ud til bilen.

Der var ca 30 min kørsel til Fårup Sommerland fra Hotellet, men der var også kø da vi nåede frem.

Da vi kom igennem betalingsslusen og fik fundet en parkeringsplads, så kunne vores tur rundt i parken begynde.

 

IMG_1898 IMG_1874 IMG_1878 IMG_1879 IMG_1882 IMG_1886

Vi ankom kl 10.30 og forlod parken igen ca 18.30 godt trætte og mætte, men kørte så lige et smut til blokhus for at se på vandet, og suge lidt af den sædvanlige vestkyst-sommerstemning, som der altid er sådanne steder. Jeg skal da ikke lige glemme at fortælle at vejret var fantastisk.. – omkring 20-22 grader og SOL og af og til lige en sky, så vi ikke blev bagt op. Perfekt Sommerlands vejr 🙂

Vil forresten lige sige, at hvis man er til FART, så SKAL Falcken og Lynet prøves (det gjorde vi) – de er helt klart anbefalings værdige. hhv. 0-80 Km på 2 sek og en G-påvirkning på 3.3

Turen i detaljer! (fra www.faarupsommerland.dk)

For første gang i Danmark’s historie kan I prøve en tur, hvor den lynhurtige acceleration i starten af turen, bruges til at komme rundt på en sjov rutschebane-tur med masser af spændende detaljer.
Værs’go at stige ombord i en af de meget åbne 6 personers vogne, der skal give jer en helt sensationel ny oplevelse i Danmark.
På 2 sekunder har du opnået tophastigheden på 80 km/t, og det første der sker efter den lynhurtige acceleration er, at I bliver sendt 20 meter over jorden og ned igen ad en rimelig stejl bakke – også kaldet en Top hat.
Så kommer den første kamelpukkel I skal over – og her vil I opleve meget airtime (dvs. hvor I ikke rører ved sæderne med n…….).
Videre rundt med et sidelæns fald – som i fagsprog hedder en 180 graders twisted trop.
Endnu en kamelpukkel – igen med meget airtime.
Så drøner I videre ind i et Immelman Loop, som er et specielt halvt loop. For derefter at fortsætte direkte ind i et proptrækker loop. Et proptrækker loop er et loop, der er langstrakt.
På dette her tidspunkt i turen rundt med FårupLynet er der stor risiko for, at I ikke kan finde ud af hvad der er op eller ned. Det sidste element I bliver udsat for er en Helix – meget skarpt sving.
3 – 2 – 1 – turen er slut…!

Categories: Ferie, Privat
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.

*