Hjem > Ferie, Privat > Fredag d. 7 august 2009 – London dag 6.

Fredag d. 7 august 2009 – London dag 6.

Så blev det sidste dag af London turen, hvis vi altså kun regner Lørdag som rejsedag.

Vi sov længe oven på Teater turen igår, og har ikke planlagt det helt store program til i dag. Vi starede med at køre til Harrods varehuset, kan sammenlignes med magasin herhjemme, men bare lidt mere i den dyre ende! – Der var 5 etager med alt hvad man næsten kan forstille dig. Det meste i de meget kendte og dyre mærker.

Hvad med en sæt D&G baby sæt til 1000 kr, eller en Golfbil, tja – på en egyptiske trappe stod der en operasanger og sang for os, og dørene blev holdt for os, både ved indgang og udgang. Det er nu alligevel kik værd, vi købte dog ikke noget.. – selv om man også kan få ting til almindelige priser. Der var også en mindesten for Lady Di og Sønnen fra Harrods – Dodi Fayed.

IMG_2220 IMG_2230  IMG_2229

Da vi havde kigget på Harrods fik vi over i Hyde Park, hvor vi fik frokost, og efterfølgende gik fra “Hyde park Corner” til Speakers Corner – der var dog ikke nogle talere idag, men det er vist også mest om Søndagen omkring middag de kan findes.

IMG_2245  IMG_2244 IMG_2242

Derfra kørte vi så ind til byen, – vi kørte ind til Big Ben, hvor vi gik over broen ved London Eye til et center lige på den anden side, som hedder Namco Station – det er en spillehal med alle mulige slags spil, spilleautomater, bowling, radiobiler, billard og masser af Namco Arcade spil i 3 etager. Jeg fandt den nederste og mest rolige, hvor jeg kunne nyde en kop kaffe, mens jeg chekkede min mail og nyhederne.

Derefter kørte vi tilbage til Oxford Street, og skulle vidre til Trafalgar Square, men der var så mange mennesker i undergrunden at vi valgte at gå ovenjords og kunne så tage en bus..

Vi kørte ned af Oxford Street til Oxford Circus derefter at Regent Street, som alle er nogle af de mest travle handelsgader i London, vi kørte forbi alle de kendte tøjmærke forretninger, som Tommy Hilfinger m.f. – og også et par danske special forretninger, såsom Ecco og B&O.

Ved TS. fik vi bord på “T.G.I Fridays” – som nok er en mellemting mellem Bones og Jensen’s bare tilføjet en coctailbar i midten. Åbenbart er det et amerikansk koncept fra tilbage i 1965, hvor den første åbnede i New York.

IMG_2253

Derefter shoppede vi lige lidt, og så var det tilbage til hotellet, men klokken var også bleve 20.30, og vi skal jo rejse imorgen, så skal skal lige fredagshygges lidt på hotellet og så pakkes kuffeter til imorgen. Det holdt iøvrigt tørvejr her idag.

Categories: Ferie, Privat
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.

*