POO support

25 maj, 2010
I forbindelse med support kan det være nødvendigt for mig at lave en forbindelse til din computer så jeg kan overtage kontrollen med den. Det er normalt en besværlig opgave på grund af firewalls, routere og andet udstyr som spærrer for adgangen (hvilket de jo også skal), men hvis du downloader nedenstående stykke software så går det hele som en leg. Du skal ikke konfigurere noget og der bliver ikke installeret noget på din computer.

Download / hent —>  POO Support

For at køre programmet er det nemmeste at vælge “kør” efter du har trykket på download linket. Hvis du vælger at gemme klienten på din comuputer så skal du selvfølgelig køre den fra den lokation hvor du har gemt den.

Når klienten starter bliver du preæsenteret for et skærmbillede som ligner det nedenstående.

Du skal nu fortælle mig hvilken ID og hvilket password som klienten skriver og jeg kan herefter forbinde mig til computeren. Det smarte ved denne klient er det er dig som skal starte forindelsen.

Passwordet er forskellig, hver gang klienten starter og det er derfor kun den person du giver oplysningerne til som kan forbinde sig til din computer.

Forbindelsen er også kun aktiv så længe du vælger at have klienten åben. Lige så snart du lukker klienten lukker forbindelsen også og der er ikke længere nogen som kan forbinde sig til din computer.

Fuld version af TeamViewer kan hentes her på TeamViewers hjemmeside..

Endelig kan min gamle Support fil hentes her og her

Kommentarer er lukkede.